A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

nov

15

Alga vagyok. Ismersz engem?

2016.11.15 - kedd

Alga vagyok, egy 5-7 csavarulatból álló mikroszkopikus vízinövény.

Ismersz? Hallottál már rólam?  Mert az aztékok és a maják már tudták, hogy ki vagyok. Ázsiában a táplálkozás fontos részét képezem, hiszen a japánok évente 8-11kilót megesznek belőlem. Szerintem jól teszik.


Képzeld van egy szervezet a WHO, ahol azt mondták rólam, hogy a tápértékem nagyobb bármilyen élelmiszernél. Mikor ezt megtudtam, nagyon büszke kezdtem lenni magamra. Nem is csodálkozom már azon, hogy az űrhajósok is magukkal visznek a világűrbe.


Állandóan vizsgálgatnak, hogy mit tudok, mit csinálok ha valaki elfogyaszt.

Miért nem elég nekik annyi rólam, hogy az élethez szükséges minden anyag megtalálható bennem természetes egyensúlyba rendezve és egyetlen mesterséges vitamin vagy ásványi anyag nem tudja utánozni a bennem lévő természet alkotta összhangot. Ezt nem én találtam ám ki, hogy most így fényezzem magam előtted, hanem ezt is valamelyik kutató mondta rólam.


Szóval vizsgáltak és vizsgáltak sokszor sokan. Ha már így alakult akkor úgy voltam vele, hogy tudni akarom én is az eredményeimet, ezért aztán amikor az orvosok hazamentek, kilestem a jegyzetekből egy két dolgot.


Például az egyik azt írta, hogy 4000 vitális anyaggal rendelkezem és több mint 100 pótolhatatlan biológiailag aktív anyagot tartalmazok. Aztán még oda volt írva, hogy 18 aminosav, amiből 8 esszenciális. És ez mind bennem van. Mennyi szám! Tele volt a füzete számokkal meg adatokkal. Inkább megnéztem a másik doki füzetét, hátha az értelmes dolgokat is jegyzetelt rólam nem csak számokat.


Az első amit megkapott a szemem az az volt, hogy visszaadom a sejtek energetikai memóriáját. Hűha! Nem is vettem el senkitől semmit, akkor meg mit kell visszaadnom? Nem értettem. Erőt vettem hát magamon és tovább olvastam. Hirtelen vigyor került az arcomra, mert azt is írta, hogy segítségemmel a meggyógyult sejt elfelejti az elszenvedett betegséget. Így már megértettem, hogy mit is adok én vissza úgy, hogy el sem vettem semmit.


Ja! Majdnem elfelejtettem a legfontosabbat ami bennem van és aminek a neve szerintem gyönyörű és ez a KLOROFILL! Istenem de szép szó! Na, hogy ez is van bennem, így a szerves vas forrása vagyok, méregtelenítő és lúgosító hatású. A bennem levő klorofillt az orvosok ZöLD VÉR-nek nevezik. Hát kis méretem ellenére nagyon kihúzom magam, hogy milyen remek kis fickó vagyok.


A sok-sok év óta, amióta létezem, egyszer sem jutott eszembe, hogy sejtfalat növesszek. Úgy voltam vele, hogy minek az nekem. Aztán bebizonyosodott, hogy ezt nagyon jól tettem, mert így 90%-ban fel tudok szívódni ha bekerülök a szervezetedbe.


Nincsenek izmaim sem, de általános erősítő szerként tartanak számon és helyre tudom állítani a bélflórát is, ami nagyon fontos ám, hogy rendben legyen.


Ha gyenge az immunrendszered vagy fogyni akarsz, én segítek neked.


Nagyon sok jótékony hatást leírtak már rólam és azt mondták a dokik, hogy széles hatásterülettel rendelkezem és nagyon-nagyon sok esetben fel lehet engem használni.


Van egy nagyon okos, nagyon nagy tudású orvos, akit úgy hívnak, hogy Dr.Lim. Hát Ő olyan szuper medencéket készített nekem Malajziában, amiben csuda jól érzem magam. De nem bánom amikor kivesznek ebből a medencéből, hogy tablettákba zárjanak, mert a medencék mellet van a gyár ahol nagyon nagy ám a tisztaság. Ott olyan eljárással készítenek belőlem tablettákat, hogy nem sérülök. Nagyon élvezem ezt az egész folyamatot, mert sem tartósítószert, sem mesterséges színezéket, sem aromákat nem adnak hozzám. Így egyéniségem teljesen megmarad.


DXN Spirulina kultiváció


Amikor kiveszel a Spirulina dobozából és meglátod a kicsi zöld tablettákat, rajta a 3 betűt DXN, akkor tudd, hogy mosolygok rád és a legjobbat adod a szervezetednek.


DXN SpirulinaVáljak egészségedre! Szeretettel üdvözöllek!


DXN SPIRULINA

 

Ja és itt tudsz megrendelni magadnak!

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on